Routes 2022

Winterrit

De Winterrit op 12 februari 2022 starte bij de Steenfabriek Bosscherwaarden, Lekdijk West 25, 3961 MW Wijk bij Duurstede en bracht ons door de fruitmand van Nederland en vervolgens via de Utrechtse Heuvelrug langs kastelen en paleizen weer terug naar de Betuwe en eindigde in Wijk bij Duurstede. De route heeft een totale lengte van + 115 km en is ongeveer 3 uur rijtijd. Als extra is er een leuke stadswandeling door dit historische plaatsje aan de Lek.

Voorjaarsrit

Deze rit voert ons over de Utrechtse Heuvelrug en is zo’n 115 km lang. De Utrechtse Heuvelrug heeft veel bos. Daarnaast vinden we er een aantal heidegebieden en enkele stuifzanden. Het gebied strekt zich van het Gooimeer tot de Nederrijn uit over een totale lengte van circa 50 km. De totale oppervlakte is ongeveer 23 000 hectare. Daarmee is het na de Veluwe het grootste bosgebied van Nederland.

Start en finish is vanaf de parkeerplaats van het Landgoed Staverden Uddelermeerweg 2, 3852 NT  Staverden.

Rondje Breda

Tijdens deze 135 km lange route rijden we een rondje om Breda. Start is in Oosterhout bij de McDonald’s. Vanaf de start zoeken we direct de kleine wegen op om via Dongen verder noordwaarts te gaan naar Drimmelen aan de rivier Amer. We rijden onderlangs de dijk via Drimmelen richting Lage Zwaluwe, met aan de overkant van de Amer de Biesbosch. Na Lage Zwaluwe rijden we verder onder de Moerdijkbrug door om daarna zuidwaarts richting Zevenbergen te gaan. Dit stuk is door een industrieel gebied. Daarna richting Etten-Leur en via veel kleine wegen naar Rijsbergen. Via Chaam, bekend van de wielerwedstrijd “8 van chaam”, dan door naar Alphen, Gaete en Molenschot met als eindbestemming de McDonald’s in Oosterhout.