Routes 2021

Mergelland route

De Mergellandroute is 111 kilometer rijplezier met ongeëvenaarde uitzichten over het Heuvelland. Je rijdt door haarspeldbochten en holle wegen en langs sprookjesachtige kastelen en vakwerkhuizen. Neem onderweg een pauze in het groen of op een terras in één van de idyllische dorpjes.

Start en finish is vanaf de parkeerplaats van het Hotel Novotel Maastricht, Sibemaweg 10, 6227 AH Maastricht.

Utrechtse heuvelrug

Deze rit voert ons over de Utrechtse Heuvelrug en is zo’n 115 km lang. De Utrechtse Heuvelrug heeft veel bos. Daarnaast vinden we er een aantal heidegebieden en enkele stuifzanden. Het gebied strekt zich van het Gooimeer tot de Nederrijn uit over een totale lengte van circa 50 km. De totale oppervlakte is ongeveer 23 000 hectare. Daarmee is het na de Veluwe het grootste bosgebied van Nederland.

Start en finish is vanaf de parkeerplaats van het Landgoed Staverden Uddelermeerweg 2, 3852 NT  Staverden.

Rondje Breda

Tijdens deze 135 km lange route rijden we een rondje om Breda. Start is in Oosterhout bij de McDonald’s. Vanaf de start zoeken we direct de kleine wegen op om via Dongen verder noordwaarts te gaan naar Drimmelen aan de rivier Amer. We rijden onderlangs de dijk via Drimmelen richting Lage Zwaluwe, met aan de overkant van de Amer de Biesbosch. Na Lage Zwaluwe rijden we verder onder de Moerdijkbrug door om daarna zuidwaarts richting Zevenbergen te gaan. Dit stuk is door een industrieel gebied. Daarna richting Etten-Leur en via veel kleine wegen naar Rijsbergen. Via Chaam, bekend van de wielerwedstrijd “8 van chaam”, dan door naar Alphen, Gaete en Molenschot met als eindbestemming de McDonald’s in Oosterhout.