Winterrit 2022

Beste CC leden,

Dit is weer de eerste Nieuwsbrief van 2022. Ik wil jullie namens het hele bestuur allemaal een gezond en voorspoedig 2022 wensen met vele mooie cabrio kilometers.

Ondanks corona zijn vorig jaar zijn we als bestuur toch nog een keer “live” bijenkaar gekomen. Niet zoals gebruikelijk bij een van de bestuursleden thuis. Helaas konden we gebruik maken van een mooie grote ontvangst ruimte van Steenfabriek de Bosscherwaarden. Tijdens deze vergadering heeft het bestuur kennis kunnen maken met Chris van Waardenburg.

Nieuw bestuurslid

Chris heeft zich aangemeld als aspirant bestuurslid. Hopelijk kunnen we hem na goedkeuring van leden tijdens de komende ALV officieel verwelkomen binnen het bestuur.

Chris heeft was in zijn werkzame leven adviseur op het gebied van kitten en lijmen voor de provisionele markt en is daarnaast enthousiast rallyrijder en zal ook deze maand in de komende rally van Monte Carlo deelnemen.

Daarnaast zullen we tijdens de ALV zullen we Janette en Karel bedanken voor al hun werk de afgelopen jaren en zijn we nog steeds op zoek naar versterking van het bestuur aangezien ik eind van dit jaar mijn functie als voorzitter zal neerleggen, dus mocht U het bestuur willen versterken meld U aan bij Marianne, secretariaat.

Doordat we helaas nog steeds in een pandemie zitten, met de huidige maatregelen zijn we genoodzaakt om onze agenda voor begin 2022 aan te passen:

Voorlopig is op 12 februari alleen een winterrit met de start in de buurt van Wijk bij Duurstede gepland en hebben we de ALV. Verschoven naar 2 april gelijk met de voorjaarsrit. Deze stond oorspronkelijk gepland op 23 april maar hebben we om organisatorische reden vervroegd naar 2 April. Een kompleet overzicht vindt U in deze nieuwsbrief en op onze website.

Begin December hebben wij ons jubileumnummer toegestuurd en we zijn erg benieuwd naar jullie reactie en jullie bijdrage voor de prijsvraag op pagina 28. Van Peugeot NL hebben we onderstaande uniek prijs gekregen om aan de winnaar weg te geven.

De GPX route kunt u hier terugvinden:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *